ACIBADEM Healthcare Group a ajuns în Timișoara! Au fost încheiate parteneriate cu spitale locale

Furnizorul de servicii medicale de top, ACIBADEM Healthcare Group, și-a deschis cea de-a patra reprezentanță din România, la Timișoara. Au fost încheiate parteneriate cu spitalele din orașul de pe Bega.

ACIBADEM Healthcare Group este o instituţie de asistenţă medicală importantă din Turcia care oferă, din anul 1991, servicii medicale de calitate folosind tehnologii de ultimă generaţie. Odată cu deschiderea reprezentanței la Timișoara au fost încheiate parteneriate cu Spitalul Municipal și cu Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. Astfel, se vor dezvolta proiecte de educație medicală și se vor putea organiza schimburi de experiență între medicii români și turci.

Instituția vine în sprijinul pacienților oferindu-le accesul la servicii de telemedicină și second opinion. De asemenea, dacă din cauza lipsei tehnologiilor de ultimă generație pacienții nu au acces la tratament, aceștia pot ajunge la una dintre marile clinici ACIBADEM din Turcia.

Orașul de pe Bega este ce-l de-al patrulea în care se deschide o reprezentanță oficială, după București, Constanța și Cluj-Napoca. ACIBADEM se află în România de aproximativ șase ani.