Accident spectaculos la Brebu

Patru maşini au fost implicate într-un accident, după ce şoferul uneia dintre ele nu s-a asigurat într-o depăşire. Din fericire, doar o tânără s-a ales cu câteva răni uşoare, însă şoferul neatent se face totuşi vinovat de vătămare corporală din culpă.

Accidentul în urma căruia au fost avariate patru maşini a avut loc ieri după-amiază, pe DN 58, în afara localităţii Brebu. „Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce Alin H., de 27 de ani, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, a efectuat manevra de depăşire a două autovehicule, iar la revenirea pe banda sa de mers nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat un autoturism oprit regulamentar pentru a facilita virajul spre stânga a altui autovehicul. În carambolul produs au fost implicate 4 autovehicule”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.
Pasagera de pe locul din dreapta faţă a maşinii conduse de şoferul neatent a suferit câteva răni minore, motiv pentru care medicii de la Spitalul Judeţean Reşiţa nu au considerat că este necesară internarea ei. „Conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.