Accident spectaculos, din fericire cu final doar de Codul Penal!

Doi tineri au trecut pe lângă moarte după un accident rutier spectaculos, potrivit Poliţiei judeţene. Aceştia au ajuns în cursul nopții la spitalul din Caransebeş, din fericire doar cu răni ușoare.

Aflat azi-noapte la volanul unei mașini puternice, un tânăr de 19 ani domiciliat în Oțelu Roşu, care rula pe DN 6, dinspre Caransebeş către Orşova, în zona localităţii Cornea, nu adaptează viteza la condiţiile de drum, carosabil umed şi ploaie abundentă, pierde controlul volanului într-o curbă la dreapta şi iese în afara părţii carosabile a sensului său de mers, loveşte un cap de pod, după care se răstoarnă.

„Nici şoferul şi nici pasagerul – un tânăr de aceeaşi vârstă, tot din Oţelu Roşu – nu au purtat centura de siguranţă, dar au avut noroc, foarte mare noroc, suferind doar răni uşoare. Au rămas totuşi internaţi sub supraveghere în Spitalul Municipal Caransebeş. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că tânărul conducător auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior. Mai mult, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, fiind condus la Spitalul Municipal Caransebeş în vederea recoltării mostrelor biologice“, informează cms. şef Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Faţă de conducătorul auto se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 196, 336 şi 338 Cod Penal.

banner 1000 x 100 hd