UPDATE. Accident pe trecerea de pietoni, în centrul Reșiței!

Neatenția a fost, cel mai probabil, cauza unui nou accident rutier produs în această după-amiază pe o trecere de pietoni din centrul Reșiței. 

Graba șoferilor, neatenția la volan, oboseala sunt doar câteva cauze care duc tot mai des la producerea de accidente în interiorul localităților. Un astfel de incident a avut loc astăzi pe trecerea de pietoni din fața BCR, în centrul Reșiței. O femeie care traversa strada pe zebră a fost acroșată de o mașină care s-a oprit pe banda a doua de mers, semn că femeia era deja angajată în traversarea străzii.

Din primele informații, victima nu a suferit răni grave. A fost totuși transportată cu ambulanța la spital pentru investigații medicale suplimentare.

UPDATE, ora 15.00

Polițiștii cărășeni spun că la volanul mașinii se afla tot o femeie. „În timp ce o femeie de 36 de ani conducea un autoturism din direcția cartier Lunca Pomostului către cartier Muncitoresc, la trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicator și marcaj rutier, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, acroșându-l. Din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului, o femeie de 63 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, spun polițiștii.

Conducătoarea auto nu consumase alcool. Este cercetată acum pentru vătămare corporală din culpă.