Accident pe centura Caransebeşului

Un şofer a confundat noua şosea de centură a Caransebeşului cu o pistă de raliu. Pentru că a apăsat prea tare acceleraţia, bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în terasamentul de pe marginea drumului. Acum se află la spital cu răni grave.

Şoseaua cea nouă a Caransebeşului, inaugurată săptămâna trecută, îi face pe vitezomani să uite de acul kilometrajului. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 despre un accident rutier produs pe centura de ocolirea a municipiului, a cărui cauză principală a fost viteza excesivă. „Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că în timp ce Marius I., în vârstă de 38 de ani, conducea un autoturism, nu a redus viteza de deplasare la intrarea în sensul giratoriu de la intersecţia cu DJ 608, a pierdut controlul vehiculului a părăsit partea carosabilă urcând pe rambleul de pământ care are o diferenţă de nivel de 1,5 m faţă de partea carosabilă”, a explicat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Şoferul imprudent s-a ales cu răni grave şi a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeş unde a rămas internat. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Ancuţa Cărbunaru.