Accident mortal în Săptămâna Mare! Un tânăr fără permis a gonit spre moarte pe străzile Reșiței!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Accident teribil cu puțin înainte de miezul nopții, în zona Muncitoresc din Reșița. Un tânăr de 29 de ani a murit și alți doi au fost răniți, după ce mașina în care se aflau a lovit 3 stâlpi de iluminat aflați între sensurile de mers.

Accidentul s-a produs cu aproximativ un sfert de oră înainte de miezul nopții, atunci când polițiștii reșițeni au fost solicitați să intervină pe strada Paul Iorgovici, la câțiva zeci de metri de ieșirea de sub pasaj.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 29 de ani, din Reșița, conducea un autoturism, din direcția Centru Civic spre Muncitoresc, pe strada Paul Iorgovici, la ieșirea de sub pasaj, într-o curbă ușoară la dreapta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu 3 stâlpi de iluminat stradal. În urma accidentului, a rezultat decesul bărbatului aflat la volanul autoturismului și vătămarea corporală ușoară a celorlalți doi pasageri care au fost transportați la spital pentru asistență medicală”, spun autoritățile.

Tot polițiștii ne spun că bărbatul de 29 de ani care a condus autoturismul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În acest caz, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

promovare banner maxagro

Ceilalți doi pasageri din mașină, doi bărbați de 21 și 37 de ani din Reșița, au fost sancționați cu amendă contravențională de 20.000 de lei fiecare pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare cu privire la deplasarea în afara locuinței.

Sursă foto: Facebook Alexandru George Schinteie

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/