Accident grav cu victime decedate!

Teribilismul și inconștiența au produs accidente în acest sfârșit de săptămână. Un grup de tineri sub influența alcoolului au ajuns în râpă cu mașina după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Sâmbătă seara, patru tineri cu vârste între 19 și 26 de ani au plecat cu o mașină de teren la o plimbare prin pădure în zona localității Valea Bolvașnița. Beat fiind, șoferul de 26 de ani a pierdut controlul mașinii pe drumul forestier și s-a răsturnat într-o râpă.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului de 19 ani, rănirea gravă a celui de 26, a conducătorului auto şi rănirea uşoară a pasagerului C.IOAN, de 21 de ani. Victimele rănite grav au fost transportate la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale, unde au rămas internate. Din verificările efectuate s-a constatat că bărbatul de la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie”, explică Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

tmc 640