Accident feroviar la Dudeștii Vechi, între un tren personal și un tractor! La fața locului a venit o autospecială de descarcerare

După-amiază agitată lângă cea mai vestică localitate din România. Un tractor a intrat într-un tren personal la Dudeștii Vechi, după ce omul care îl conducea nu s-a asigurat cum trebuie la trecerea la nivel cu calea ferată. Din fericire, nu sunt victime.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17, la pasajul dinspre localitatea Valcani. În trenul personal al companiei Regio Trans se aflau șase călători. Tractorul care a intrat în coliziune cu garnitura feroviară era condus de un bărbat de 73 de ani, care nu s-a asigurat, pe un drum agricol, la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată în zonă cu crucea Sfântului Andrei. Impactul nu a produs însă victime, iar circulația feroviară s-a reluat destul de rapid.

leader board 728 x 90 px

Bărbatul din tractor nu a fost încarcerat, dar la fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare de la Stația de Pompieri din Sânnicolau Mare, cu doi ofițeri și trei elevi. Persoana care a cauzat accidentul a fost preluată de Poliția TF și s-a ales cu tractorul destul de avariat în urma impactului.