UPDATE: Un elev a murit, altul e în stare gravă! (GALERIE FOTO)

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Scene de groază în această dimineaţă pe raza localităţii Jupa, mai exact în faţa şcolii, unde a avut loc un groaznic accident rutier.

UPDATE, ora 9.15

Potrivit IPJ Caraş-Severin, accidentul s-a produs în jurul orelor 7.30. „Un autoturism condus de un bărbat de 54 ani şi un autocar condus de un bărbat de 37 ani se deplasau pe aceeaşi direcţie, dinspre Lugoj spre Caransebeş. Din primele verificări, se pare că şoferul autoturismului a semnalizat dreapta, a încetinit, după care a virat brusc stânga, moment în care a fost lovit de autocarul care circula în spatele său. Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar şoferului autoturismului i-a fost recoltată o probă biologică de sânge”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

UPDATE, 0ra 9.00

Elevul de 9 ani a decedat la Spitalul din Caransebeş.

Un autocar care circula dinspre Timişoara spre Bucuresti, pe Drumul  European 70, despre care martorii susţin că s-ar fi aflat în depăşire, a lovit un autoturism ce încerca să vireze stânga, spre şcoala din Jupa. Impactul a fost violent, autoturismul fiind proiectat pe marginea drumului. Doi copii, de 9 şi 13 ani, au fost accidentaţi grav. Tatăl lor, care se afla la volan, a scăpat fără probleme deosebite.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644327502008″]

promovare banner maxagro

Elevii răniţi au fost transportaţi la Spitalul din Caransebeş, cu politraumatisme la nivelul membrelor superioare şi capului. Din primele informaţii, starea celui mai mic este foarte gravă, acesta aflându-se la reanimare. Băiatul de 13 ani a suferit şi el multiple traumatisme, dar viaţa lui nu e pusă în pericol.

DSC_9955

 

DSC_9969

 

DSC_9972

publicitate tmc 640