FOTO. Accident cumplit la intrare în Bocșa! Un autoturism s-a izbit frontal de un TIR!

Accident grav, în urmă cu puțin timp, la ieșire din Bocșa. Un autoturism a intrat pe contrasens și s-a lovit de un TIR. Mai multe persoane din autoturism au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs la ieșire din Bocșa spre Reșița. Potrivit primelor informații, un autoturism care circula pe direcția Bocșa-Reșița nu a adaptat viteza la condițiile de mers, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a deparat și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

Se pare că în autoturism s-ar fi aflat 4 persoane, 3 dintre ele fiind transportate la spital, două având nevoie de Descarcerare. Nu se cunosc deocamdată informații despre starea victimelor.

Traficul este complet blocat pentru efectuarea cercetării la fața locului.

UPDATE, ora 16.00

Se pare că în total 4 bărbați, victime ale accidentului, au ajuns la spital. Unul dintre ei este în comă.

UPDATE, ora 16.30

Polițiștii spun că un bărbat de 28 de ani din Reșița conducea autoturismul din direcția Bocșa spre Reșița, iar într-o curbă la dreapta și pe un carosabil umed, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul asupra autoturismului, derapând spre stânga sensului de deplasare și pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală stânga cu un ansamblu de vehicule, condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani.

Din accident a rezultat rănirea a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, iar celălalt conducător auto nu a putut fi testat alcooltest având în vedere vătămările suferite, acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge la unitatea medicală, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.