Accident cu scandal pe DN6

Un accident rutier banal era cât pe ce să se transforme într-o tragedie pentru unul dintre şoferii implicaţi. După ce maşina pe care o conducea regulamentar i-a fost lovită, bărbatul s-a trezit sub o ploaie de pumni şi picioare din partea şoferului care l-a trimis în şanţ.

Totul s-a petrecut ieri dimineaţă, pe DN6, în dreptul localităţii Teregova. În timp ce conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Orşova, un bărbat a fost lovit din spate de o altă maşină. Şoferul acesteia şi-a ieşit din minţi şi l-a luat la bătaie pe bărbatul pe care l-a aruncat în şanţ. „Conducătorul autoturismului care i-a avariat autovehiculul Sorin S., l-a lovit pe acesta cu pumnii şi picioarele după care a plecat spre Caransebeş”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Şoferul teribilist a fugit de la faţa locului, dar la scurt timp a fost prins de oamenii legii. Tupeul tânărului de 27 de ani n-a fost potolit nici de poliţişti. „Tânărul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.

Şoferul bătut a depus o plângere împotriva tânărului agresiv, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.