UPDATE. Accesul în Poiana Golului, mai sigur! Lucrările se vor încheia în luna mai

Lucrările pentru punerea în siguranță a drumului de acces spre Poiana Golului sunt gata de start. Primăria anunță că acestea vor fi gata la mijlocul lunii mai.

Continuă lucrările de modernizare din cadrul proiectului care vizează drumul de acces și străzile din Poiana Golului, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Startul lucrărilor se va da mâine, 10 martie, acestea făcând parte din cea de-a doua etapă a proiectului. Se va executa zidul de sprijin din intersecția drumurilor de interes local care deservesc cartierul Poiana Golului și accesul în incinta societății U.C.M. Reșița.

„Pe durata lucrărilor, drumul asigură accesul autovehiculelor alternativ în condiții de șantier cu viteză redusă, existând perioade în care circulația autovehiculelor este restricționată. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore”, transmit reprezentanții Direcției de Investiții și Mobilitate urbană din cadrul Primăriei Reșița.

Șoferii sunt rugați să țină cont de indicatoarele rutiere sau de indicațiile și semnalele polițiștilor rutieri.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 15 mai, acesta putând varia în funcție de condițiile meteo.

UPDATE, marți, 10 martie, ora 14.20

Pentru a derula lucrările în condiții de siguranță, s-a decis restricționarea circulației pe Strada Golului zilnic, între orele 8.00 și 18.00. Șoferii pot alege ca variantă ocolitoare cartierul Doman.