Acces interzis în centrul Caransebeşului 5 zile din 7!

Pas cu pas, caransebeșenii simt schimbările din centrul civic al urbei, în urma lucrărilor de modernizare. Deși nu este finalizată documentația tehnică pentru continuarea etapei de reabilitare a zonei Parcului Dragalina și deși bugetul de investiții este deosebit de redus în acest an, Primăria Municipiului Caransebeș dorește să repare zona circulabilă de lângă parc.

Conform declarațiilor șefului Serviciului Public de Întreţinere, Reabilitare și Reparații Străzi, Ion Gheorghe Ștefan, vor fi asfaltate gropile apărute în carosabil pe timpul sezonului rece.

”Vom executa lucrări de frezare pe 3 cm și vom aplica un strat de uzură și covor asfaltic în formă continuă. Este unul dintre cele mai bune procedee care se poate aplica la ora actuală pentru lucrările de reparații și, pentru că a trecut iarna, vom continua să lucrăm la reabilitarea străzilor. Aici vom avea de reparat aproape 5000 m.p. de asfalt, lucrarea durează 7-8 zile, timp în care circulația autovehiculelor este închisă. Doar pe timp de weekend, când noi nu vom lucra, se va deschide circulația”, ne-a precizat Ioan Gheorghe Ștefan, șeful SPIR.

Acesta a mai menționat că în această primăvară se va încerca să se repare străzile afectate de săpăturile efectuate de Hidroconstrucția cu ocazia introducerii rețelelor de apă și canal. Cum firma nu și-a îndeplinit clauza contractuală de a readuce strada la forma inițială, acum Serviciul de Întreţinere şi Reparații Străzi al Primăriei va trebui să repare după Hidroconstrucția.

După terminarea lucrărilor de reparații în zona Parcului General Dragalina, se va continua cu strada CD Loga.