Abonat la Colterm, fostul primar Robu se plânge: „Fritz nu ne mai dă apă caldă”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Abonat la Colterm, societatea de termoficare a Timișoarei, fostul primar Nicolae Robu îi bate obrazul lui Dominic Fritz pentru faptul că nu mai are apă caldă după ce vremea s-a răcit. „Vrem și căldură și apă caldă, nu ori căldură ori apă caldă”, a afirmat Nicolae Robu.

Nicolae Robu, fost edil al Timișoarei, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care critică actuala conducere a primăriei pentru faptul că apa nu este suficient de caldă. Robu este și el abonat al Colterm, societatea de termoficare a Timișoarei.

Vrem și căldură și apă caldă, nu ori căldură ori apă caldă! Credeți că e prea mult pentru Timișoara anului 2022?! Constatăm că, de îndată ce vremea s-a răcit –s-a răcit e un fel de-a spune, pentru că a avea -2…-3 grade Celsius la jumătatea lui ianuarie nu înseamnă temperaturi scăzute!-, dl Fritz nu ne mai dă apă caldă! Așa a pregătit intrarea în iarnă, încât se pare că societatea Colterm nu poate da simultan și căldură suficientă pentru temperaturi negative afară și apă caldă! Asta da reformă în administrație”, a afirmat Nicolae Robu.

Fostul primar al Timișoarei se laudă cu faptul că în timpul celor două mandate ale sale, orașul n-a rămas nicio zi fără apă caldă și căldură.

Stimați timișoreni, chiar își poate imagina cineva dintre dv că nimic în orașul ăsta nu a fost bun, că nimic nu s-a făcut bine, așa cum afirmă acest cuplu fatal EȘ Fritz și DR Lațcău –adică ex-șomer Fritz și dublu repetent Lațcău-”, a precizat Nicolae Robu.

În final, fostul edil îi transmite lui Fritz să ia măsurile necesare astfel încât abonații Colterm să aibă și căldură și apă caldă în locuințe.

D-le Fritz, Timișoara are nevoie și de căldură și de apă caldă! Nu acceptăm să ne ții ba cu una, ba cu alta și culmea, dacă, Doamne ferește, se ajunge la temperaturi mai scăzute, să ne lași și fără una și fără alta! Dacă tot ne-ai dublat facturile, cum ai dublat și datoria Colterm! Totul doar într-un an”, a conchis Nicolae Robu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/