Abonamentele de parcare rezident și cele pentru vehicule electrice se pot cumpăra și online, la Timișoara

timpark4
promovare online Timisoara Casa Auto

Abonamentele de parcare pe domeniul public al Timișoarei pentru rezident, dar și cele pentru vehicule electrice se pot cumpăra și online începând de marți. Primăria lucrează la extinderea acestei facilități și pentru alte tipuri de abonamente.

Anunț important pentru șoferi! Începând de astăzi, 31 mai, se pot cumpăra online, de pe site-ul Timpark, și abonamente pentru rezident, cât și pentru vehicule electrice.

Abonamentele nerezidențiale pot fi deja cumpărate de pe site. Am ascultat sugestiile voastre și în ultima ședință de Consiliu Local am aprobat împreună cu colegii mei câteva modificări la regulamentul de parcări, care au venit ca prim feedback din partea voastră, a cetățenilor. Astfel, atât cei care conduc mașini de firmă, cât și cei care folosesc mașina unei rude de gradul întâi, vor putea să-și facă abonament pentru rezident. Principiul rămâne același: o persoană, un abonament de rezident”, a declarat Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei.

Mai mult, Lațcău anunță că în acest moment se lucrează la extinderea acestei facilități și pentru abonamentele de parcare cu regim special, precum cele pentru donatorii de sânge, pentru veterani și pentru persoane cu dizabilități.

promovare banner maxagro

 

 

publicitate tmc 640