Abonamente unice pentru toate traseele din Reșița. „Desființăm câteva tipuri de abonament pe care nu le-am vândut niciodată”

Conducerea Societății Transport Urban Reșița a regândit abonamentele în cazul autobuzelor care circulă în oraș în vederea eficientizării serviciului. De azi înainte, călătorii vor putea merge pe oricare dintre rutele existente, cu același abonament.

Din 1 aprilie, pe călătorii care aleg autobuzele din Reșița îi așteaptă câteva schimbări. În bine!

„În primul rând, dispare noțiunea de două linii. De exemplu, ca să mergi din Moroasa în Govândari, trebuia să îți cumperi două abonamente sau abonament pe două linii. Ceea ce nu era normal. Indiferent unde locuiesc oamenii, vor putea merge cu orice autobuz cu același tip de abonament. Desființăm câteva tipuri de abonament pe care nu le-am vândut niciodată. De exemplu, erau abonamente de 150 de lei și vindeam două bucăți pe lună. Ușurăm și punctele de vânzare care comercializează aceste abonamente”, a declarat Dănuț Jurubescu, administratorul TUR.

Așadar, fără nicio păcăleală, călătorii vor plăti, din 1 aprilie, următoarele tarife:

  • O călătorie – 2 lei
  • Abonament 1 zi – 6 lei
  • Abonament 5 zile lucrătoare (fără sâmbătă și duminică) – 15 lei
  • Abonament 7 zile calendaristice – 20 lei
  • Abonament lunar (1-31) – 75 lei
  • Abonament lunar 50% donator de sânge – 37,50 lei
  • Abonamentele de elevi/studenți și cele de pensionari rămân neschimbate, respectiv 20 de lei. Abonamentele de elevi/studenți se eliberează pe baza carnetului vizat la zi, iar cele de pensionari, pe baza cuponului de pensie.

Toate abonamentele sunt valabile pe toate traseele, inclusiv pe cele exterioare: Doman, Țerova, Moniom, Câlnic, Cuptoare, Secu.

„Vă reamintim că biletele și abonamentele se găsesc spre vânzare în toate punctele afișate aici: www.turesita.ro/puncte-de-vanzare, dar și prin SMS sau aplicația MobilPay Wallet (prin sms sau aplicație doar abonamente de 1 zi sau 5 zile lucrătoare)”, transmit reprezentanții Societății TUR.