Abonamente CUSTOM la jumătate de preț pentru cei care donează sânge

100 de abonamente la jumătate de preț sunt puse la bătaie pentru altruiștii iubitori de muzică rock. Mai precis, cei care vor dona sânge la Reșița se vor bucura de cele 3 zile de distracție la prețul de 125 de lei!

Veste bună pentru cei care doresc să participe la Festivalul Custom 2019, cel care va reuni nume uriașe ale muzicii pop-rock. Organizatorii au încheiat un parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Reșița potrivit căruia persoanele care donează sânge la Centrul de Transfuzii din municipiu vor beneficia de abonamente la jumătate de preț, adică la 125 de lei. Aceștia vor putea ridica abonamentele de la sediul Primăriei Reșița.

„Împreună cu personalul Centrului de Transfuzie Sanguină Reșița, am demarat o campanie în vederea atragerii donatorilor de sânge. În această acțiune, Spitalul Județean de Urgență Reșița beneficiază și de sprijinul Primăriei Municipiului Reșița, care a înțeles să se implice, oferind la vânzare 100 de bilete la Festivalul CUSTOM Reșița, la jumătate de preț, persoanelor care vor dona sânge pentru pacienții spitalului. Mulțumesc, pe această cale, atât Primăriei Reșița, cât și potențialilor donatori, care, înainte de toate, sper să realizeze că prin gestul lor pot salva o viață!”, a precizat managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Waldemar Murgu.

Cele trei zile de festival (5-7 iulie) adună pe scenă unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali din lumea pop-rock-ului, precum John Newman, The Rasmus, Uriah Heep, U.D.O, Doro, Massive Wagons, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra. Mai mult, în Poiana Golului cântă și trupe românești și din Republica Moldova consacrate, dar și abia înființate: Alternosfera, Altar, Dimitri’s Bats, Melting Dice, Alex Calancea & Lupii, Adam’s Nest, Rockabella, Baby Elvis, Multiverse, The Road Band feat. Dean Bowman, Camera 101, Byron, Celelalte Cuvinte și Gândul Mâței.