Aberațiile premierului Cîțu, supervizate de președintele Dunca! Fără niciun rost!

Reșița e din nou printre ultimele orașe din România din cauza „grijei” pe care Guvernul Cîțu, Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean, parlamentarii de Caraș-Severin și toți ceilalți factori responsabili le-au purtat-o oamenilor care vor să se vaccineze împotriva COVID-19.

În reședința de județ nu s-a făcut deocamdată niciun vaccin. Romeo Dunca s-a spălat repede pe mâini. El a făcut și a dres, dar incapabilii din Guvern n-au fost în stare să trimită nicio doză la Reșița. Unde s-a dat din coate a ajuns, dar la Reșița, nu! Șeful Consiliului Județean, garantul dezvoltării Banatului de Munte, le explică reșițenilor și motivele pentru care n-au avut loc pe lista de priorități și pentru care sunt astăzi chinuiți și umiliți de cei care cu doar o lună în urmă le cereau votul.

„Centrele de vaccinare pentru populația din Reșița sunt pregătite de marți, de la ora 13. Au fost introduse în sistem exact la acea oră prin grija celor responsabili. Supervizați de dl. prefect Gâfu și de mine personal. Lipsa cantității de vaccin necesară a făcut imposibilă deocamdată începerea activității în prima sală de sport din oraș pregătită”, s-a scuzat Dunca. Rezultatul?! În Reșița nu e deschis la această oră niciun centru de vaccinare! Asta, deși, premierul Cîțu vorbea chiar și de 150.000 de vaccinări într-o singură zi. Pardon, abera!