Situația operatorului județean de apă-canal se agravează, iar în lupta cu cei de la fisc par să piardă fără drept de apel. După ce a rămas fără utilaje, acum imobilele în care societatea își desfășoară activitatea sunt scoase la vânzare. Partea proastă e că pe listă figurează și laboratorul județean, care supraveghează calitatea apei de la robinetele oamenilor.
Pe lângă imobilele în care Aquacaraș își desfășoară activitatea, din cartierul Muncitoresc, ANAF vinde și clădirea laboratorului județean, în suprafață utilă de 415 metri pătrați, construită pe fundație de beton, cu zidăria din cărămidă, planșeu din beton armat și șarpantă din lemn. Aberant este faptul că viitorul proprietar ar putea scoate oricând în stradă angajații societății de apă-canal, iar supravegherea calității apei să rămână în aer.
Potrivit Aquacaraș, laboratorul central este acreditat RENAR. Compartimentul Analize Apă Uzată/Apă Epurată poate determina conţinutul de cloruri, consumul chimic de oxigen, conţinutul de amoniu, de azotiţi, de azotaţi, de fier şi de fosfor. Practic, prin analizele făcute în cadrul laboratorului este supravegheată calitatea apei pe care o consumă cărășenii de la robinete.
Pe lângă laborator, pe noua listă a ANAF figurează și clădirea atelierului mecanic, de 181 metri pătrați suprafață utilă, și clădirea stației de pompe, cu o suprafață de 657,61 metri pătrați. Prețul de pornire al licitației, 1.250.200 de lei, plus TVA.
FOTO: http://unilab.ro/
Contabilii de la ANAF, ca sa numere pina la 20, trebuie sa se descalte! De unde atita capacitate de gindire la ei? La urma urmelor de ce i-au lasat sa adune datoriile alea astronomice? Sau mai stii, cineva i-a oprit sa-as faca treaba de atitiaani?
atat ! Taiati si apa si curentul si gazul, ce ne mai trebuie noua ! Moarte doar…