ABC-ul liberalizării – o campanie națională marca E.ON Energie România

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

E.ON Energie România a lansat o nouă campanie a cărui scop este informarea tuturor celor interesați asupra aspectelor importante legate de alegerea unei oferte concurențiale de electricitate sau gaze naturale.

De la începutul anului 2021, prețurile la energia electrică sunt determinate de evoluția pieței, așadar nu mai sunt stabilite de către autorități. În cazul gazelor naturale, liberalizarea pieței a avut loc la 1 iulie 2020.

Întrebările primite în ultima perioadă de la clienți arată că, în pofida demersurilor de informare făcute până în prezent, persistă încă nelămuriri privind schimbările aduse de liberalizarea pieței de energie.

“Știm cât de important este pentru clienții nostri și nu numai să fie ghidați în acest proces de liberalizare a pieței de energie. Iar noi, prin această nouă campanie de comunicare, ne asumăm acest rol de a veni în sprijinul clienților și de a răspunde nevoii lor de informare”, spune Claudia Griech, director general adjunct al E.ON Energie România.

Obiectivul campaniei este să răspundă pe înțelesul tuturor la întrebările concrete pe care le pun consumatorii despre ce înseamnă liberalizarea pieței de energie, cum să aleagă o ofertă potrivită, la ce să fie atenți atunci când aleg o ofertă și ce se întâmplă dacă nu aleg o ofertă în piața liberă.

Campania „ABC-ul liberalizării” s-a lansat astăzi, 07.04.2021 și se va derula pe o perioadă de două luni de zile, prin intermediul mass-media și al canalelor digitale. Totodată, pe website-ul eon.ro este dezvoltată o secțiune specială unde consumatorii pot regăsi răspunsuri la cele mai importante întrebări privind acest proces.

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluții energetice având un portofoliu variat format din circa 3,3 milioane de clienți, atât rezidențiali, cât și companii şi municipalități.

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/