Sala Polivalentă din Reșița, predată Companiei Naționale de Investiții

Proiectul de hotărâre prin care obiectivul din centrul Reșiței a fost dat în administrarea Companiei Naționale de Investiții a fost aprobat de consilierii cărășeni în unanimitate.

Pentru ca Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației să poată aloca fonduri pentru renovarea Sălii Polivalente, Consiliul Județean a fost obligat să predea amplasamentul către Compania Națională de Investiții, pe durata realizării investiției.

După predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, Consiliul Județean Caraș-Severin se obligă să asigure menținerea destinației și întreținerea acesteia pe o perioadă de 15 ani. „Am aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre prin care dăm în administrare Companiei Naționale de Investiții (CNI) Sala Polivalentă în vederea renovării ei. Este o condiție pe care ne-au impus-o cei de la CNI. Se vor face, așadar, o serie de lucrări ce țin de anvelopare, iluminat, climă, încălzire, tot ce este nevoie. Se lucrează în continuare la trepte, săptămâna viitoare vor fi gata, acoperișul e gata și el, facem ceea ce putem și noi cu sărăcia pe care o avem!”, a declarat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Pe lângă reabilitarea termică a pereților exteriori, investiția derulată de cei de la CNI mai presupune și „înlocuirea tâmplăriei aferente fațadelor, reabilitarea izolației termice a acoperișului, optimizarea sistemului de ventilare și implementarea unui sistem de monitorizare «Buillding Management Sistem», refacerea iluminatului terenului de joc, înlocuirea unității de condensare cu un grup de pompe de căldură, ce poate furniza, atât agent termic pentru răcire, cât și pentru încălzire”, se precizează în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre.

publicitate si promovare online banner maxagro