A sărit în râu ca să scape de polițiști, după ce a gonit cu un autoturism fără să aibă permis de conducere

A fost o urmărire ca în filme pe străzile Timișoarei, sâmbătă seara, după ora 20.30. Polițiștii de la Secția 3 au avertizat șoferul unei mașini care mergea pe Calea Șagului să oprească, dar nu doar că nu s-a conformat semnalelor agenților, ci și-a continuat deplasarea, accelerând. 

După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului până pe strada Constantin Silvesteri din Timișoara.

„Ajuns în capătul străzii, autoturismul a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe spațiul verde de lângă râul Bega. Conducătorul auto și pasagerul au ieșit din autoturism și au sărit în râu, înotând până pe celălalt mal. Acolo au fost așteptați de polițiștii Secției 4 Timișoara, care i-au imobilizat și au solicitat o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.”, a transmis IPJ Timiș.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că tânărul șofer are 20 de ani și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Agenții i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.