A rămas mai puțin de o săptămână până la Arad Open Air Festival! Nume grele pe scena de la aeroport

Arad Open Air Festival se anunță și anul acesta o experiență de neuitat pentru amatorii de muzică electronică. Nume grele vor urca pe scena evenimentului: Grasu XXL, Petre Inspirescu, Vali Bărbulescu sunt numele principale anunțate de organizatorii evenimentului desfășurat pe aeroportul din Arad.

Scena ABC propune nume precum Petre Inspirescu, Barac, Andrey Pushkarev, Mihich, Tulbure, Stoik, Timirash și Bread&Butter, VLF, Somesan, Herck. Petre Inspirescu este DJ-ul și producătorul îndrăgit datorită mixurilor sale speciale, care spun întotdeauna o poveste. Cu un stil muzical unic, cu influențe deep house și minimal, artistul promite și de data aceasta o noapte de ținut minte. Barac este unul dintre reprezentanții de bază ai sound-ului house&techno cu specific românesc. „Nu va fi o scenă obișnuită. Festivalul acesta este despre autenticitate și distracție, iar scena ABC este pregătită pentru artiști, pentru oamenii ei și pentru nopți de neuitat. Scena ABC va oferi un show total, de la A la Z”, spune Mihai Moldovan, organizator al Scenei ABC.

Pe scenă vor mai urca nume precum Ninho, Vali Barbulescu, Dirty Slipers, Vladimir, Grasu XXL, Șatra Benz, R.U.A, Mihai V și Sunet Fin. Grasu XXL nu mai are nevoie de nicio prezentare, deoarece face piese hip-hop de la 14 ani. Altă vedetă este Vali Bărbulescu, considerat cel mai bun DJ de radio în anul 2010. Cât despre Sunet Fin, se bucură de admirația publicului AOA datorită melodiilor „Nostalgie” sau „Muzica nu moare” ale căror versuri vor fi fredonate la festival.

Evenimentul este organizat de Primăria Arad, AOA Events Agency, Centrul Municipal de Cultură Arad și Centrul de Excelență Arad, cu susținerea Heineken România și Coca Cola.

Express de Banat este partener media al evenimentului.