A leșinat în pauză, pe holul școlii!

explo 1000x200

Un învățăcel de la Liceul Teoretic Dragalina din Oravița a căzut din picioare în urma unor dureri de burtă. Micuțul s-a plâns că îl doare burta, iar în drumul său de la baie a leșinat.

Copilul, aflat pe clasa I, a căzut câteva trepte, dar din fericire a scăpat fără leziuni. „Am avut într-adevăr un accident la școală. Un copil de clasa I a acuzat dureri de burtică, iar în pauză s-a dus de mânuță cu o colegă până la baie. I s-a făcut rău pe scări și a leșinat. A căzut doar două trepte și s-a lovit la cap, dar am anunțat imediat ambulanța. Țin să precizez că aceasta a ajuns în șase minute de la telefonul învățătoarei. Am păstrat legătura cu părinții și copilul nu are nimic rupt sau alte probleme. Încă nu știm care este cauza durerilor de burtă, însă continuăm să discutăm cu părinții”, a declarat pentru Express de Banat Aurica Lazarov, directorul unității de învățământ. Pentru siguranță, băiatului i s-a făcut și o tomografie, însă nu a prezentat probleme la cap.

Băiatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița, iar de acolo a fost dus la Timișoara. Așa cum a declarat și directoarea, au confirmat și medicii de la urgențe, copilul nu prezintă nicio fractură. Încă nu se știe ce anume i-a provocat durerile de burtă.

banner 970 x 250