A lăsat Craiova pentru Poli!

Fotbaliștii violeți sunt în vacanță, dar staff-ul celor de la ASU Politehnica tocmai acum are mai multă treabă. A bifat deja un prim transfer!

La echipa ce va fi pregătită și sezonul viitor tot de Cosmin Petruescu va juca Sabin Lupu, fotbalist care are câteva prezențe chiar în prima ligă.Sabin Lupu are 26 de ani și postul său de bază este de mijlocaș stânga. Jucătorul s-a născut în Oltenia și a trecut în cariera sa pe la satelitul Pandurilor, FC Caransebeş, Măgura Cisnădie, Gaz Metan Mediaş, FC Hermannstadt, U Craiova 1948 SA şi ACSO Filiaşi. De la FC U Craiova a plecat în iarnă, împrumutat la Filiași, iar vara aceasta și-a reziliat contractul cu clubul patronat de Adrian Mititelu. Lupu are și 13 meciuri jucate în prima ligă, la Mediaș. A mai fost în negocieri cu ASU acum doi ani, dar, până la urmă, a ajuns la Hermannstadt.

Contractul lui Sabin Lupu cu Politehnica este valabil timp doi ani. „M-am gândit foarte bine înainte de a semna. Ştiu că este un club cu tradiţie şi voi da totul pentru această echipă. Cred ca am făcut un pas înainte”, spune Lupu.

ASU Poli se va reuni în 27 iunie, dată până la care vor mai fi anunțate și alte transferuri.