A început vaccinarea împotriva Codiv – 19. Beneficiari: medicii și asistentele din Caransebeș

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Primul medic vaccinat în municipiul Caransebeș a fost Singh Bhupinder, director medical al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș și coordonator al centrului de vaccinare.

La Spitalul Municipal au sosit în această dimineață 160 de doze de vaccin care se administrează în aceste zile medicilor, asistentelor și infirmierelor din spital. Până acum s-au infectat cu Covid -19 jumătate dintre angajații Spitalului astfel că pentru vaccin s-au înscris cei care nu au contactat boala.

Noi suntem primii vaccinați pentru a putea să-i ajutăm la rândul nostru pe pacienții care ajung la noi la spital și pentru viitorul nostru, să revenim la o viață normală”, ne-a declarat medicul Singh Bhupinder, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență.

Trăim un moment foarte important astăzi, poate cel mai important din toată această perioadă vaccinarea. Toate bolile importante infecțioase ale omenirii s-au stopat prin vaccinare. Vaccinul este cel important instrument de luptă contra acestor boli infecțioase. De-a lungul timpului așa s-a eradicat poliomielita, variola, oreionul, pojarul și toate celelealte. M-am vaccinat astăzi printre primii, nu am simțit nimic după, nu am nicio reacție adversă, îndemn toată populația să se vaccineze, numai prin vaccinare putem să scăpăm de această boală”, ne-a declarat medicul primar specialist O.R.L Dan Laurențiu Tocuț.

promovare banner maxagro

Directorul medical al Ambulanței Caransebeș, Barbara Singh s-a vaccinat a doua, după soțul său Singh Bhupinder:

Mă simt bine, este o speranță la viața normală, pentru că boala a făcut din păcate foarte multe victime, chiar și printre noi. Sunt de puțin timp la Ambulanță dar este o muncă în flux continuu, pe lângă stresul fizic și acest stres al contactării bolii te macină. De aceea este bine ca toată populația să se vaccineze atunci când va veni momentul, încurajez toți oamenii să se vaccineze pentru a putea reveni la normalitate”, ne-a declarat Barbara Singh.

 

publicitate tmc 640