A început campania! Plângere pentru înșelăciune împotriva candidatului PSD la Primăria Reșița!

dunca rof
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Remus Rof nu și-a anunțat oficial candidatura pentru Primăria Reșița la alegerile din 2024, dar liberalul Romeo Dunca a trimis deja primele săgeți otrăvite, prefigurând o luptă electorală mai murdară ca niciodată!

Președintele PSD Reșița e deocamdată singura variantă vehiculată de social-democrați pentru 2024 în reședința de județ. Nelu Popa intră sigur în competiție pentru al treilea mandat de primar al Reșiței din partea PNL. Și la cam atât se va rezuma bătălia electorală, la o dispută între cei doi. Popa e favorit cert în momentul de față, dar Rof nu e un candidat pe care liberalii să-l subestimeze. Iar asta o arată cel mai bine Romeo Dunca. Șeful județului a ieșit deja la atac, anunțând că-l reclamă pe liderul PSD organelor de cercetare penală. Asta după ce, în urma unui control al Curții de Conturi ce a avut loc în 2016, la Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin, s-ar fi constatat efectuarea de plăți nejustificate către o firmă a primarului de Dognecea. Speța a fost cercetată și tot cercetată, dar nu îndeajuns, spune președintele CJ, care face în continuare demersuri pentru tragerea la răspundere a lui Remus Rof. „În expertiza judiciară întocmită în cauză se specifică fără echivoc că s-au făcut plăți nejustificate în valoare de 124.330 lei pentru servicii neefectuate.”, atrage atenția liberalul.

Miza financiară aproape că nu există, e infimă, în cazul în care chiar se dovedește crearea prejudiciului respectiv, însă miza electorală e uriașă. Iar Romeo Dunca îl avertizează public pe contracandidatul prietenului său, Nelu Popa: „Sunt în termen să depun plângere pentru înșelăciune împotriva candidatului PSD la Primăria Reșița pentru mandatul din 2024, Remus Rof!

Deocamdată doar președinte interimar al PSD Reșița, Remus Rof n-a ieșit mai deloc la atac, preferând să se ocupe de reconstrucția organizației municipale. Acum însă pare să nu aibă încotro!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/