A scăpat de mascaţi, dar nu şi de lege!

Tânărul care a băgat două profesoare în spital după ce le-a lovit cu maşina în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni vine astăzi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Reşiţa.

Călin Gheju a produs un grav accident de circulaţie în seara de 7 ianuarie, când a urcat fără a avea permis de conducere la volanul unui autoturism neînmatriculat, care avea numere false. În timp ce gonea pe Bd. A.I. Cuza a accidentat grav două femei care traversau prin loc semnalizat. Le-a abandonat într-o baltă de sânge şi a fugit cu cei doi pasageri din maşină. S-a predat câteva ore mai târziu, când a aflat că mascaţii sunt pe urmele sale.

Tânărul de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, dar procurorii au hotărât că nu se impune şi arestarea sa preventivă, astfel că, nu l-au mai trimis în faţa instanţei. Până la urmă a ajuns însă şi în sala de judecată, fiind învinuit de mai multe infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. „Şi-a recunoscut integral faptele şi va contribui cu tot ce poate să ajute părţile vătămate”, a declarat avocatul său, Ioan Iancu.

leader board 728 x 90 px

 În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare”, Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin