A crescut valoarea contractului dintre Spitalul din Caransebeș și CAS Caraș-Severin

Aleșii locali din municipiul Caransebeș au votat pentru rectificarea pozitivă a bugetului local centralizat al instituțiilor publice și activităților autofinanțate integral sau parțial din venituri proprii. Valoarea bugetului centralizat a ajuns astfel la aproape 60 de milioane de lei.

În bugetul centralizat a intrat suma de 28.100 de lei, directorul economic al Primăriei, Horia Irimia, explicând că majorarea se datorează unor bani care au intrat în conturile Spitalului Municipal de Urgență și Casei de Cultură „George Suru”. „S-a îmbunătățit programul Casei de Asigurări de Sănătate pentru ATI, este un program special cu 20.000 de lei care au intrat la venituri și automat și pe cheltuieli, iar la Casa de Cultură sunt niște sponsori care au dorit să ofere niște donații în sumă de 8.100 de lei, bani care se vor folosi pentru o acțiune culturală dedicată copiilor în perioada următoare”, a menționat directorul economic al Primăriei Caransebeș, Horia Irimia.

Tot la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, consilierii locali au aprobat, la recenta ședință de lucru, atribuirea în folosință gratuită unității medicale a unui spațiu în suprafață de 33 de mp, situat la parter, în incinta fostei Policlinici. Spațiul va avea destinația de consultații medicale și monitorizarea grupului țintă din cadrul proiectului de 5 milioane de euro „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș”.