A anunțat că pleacă în Germania, după care i-a dat o veste șocantă mamei sale!

alexandru dobre oravita

Un tânăr de 23 de ani din Oravița este căutat de polițiști. Familia știa că a plecat în Germania, dar după câteva zile i-a dezvăluit mamei detalii care au pus autoritățile în alertă.

Familia lui Alexandru Călin Dobre știa că tânărul este plecat în Germania din data de 23 martie. Nu mică le-a fost mirarea când mama sa a primit un mesaj prin care o anunța că de fapt nu este în străinătate și că este ultimul semn pe care îl va primi de la el. Tânărul i-a spus celei care i-a dat viață că va fi găsit într-un loc situat în zona localității Brădișoru de Jos.

Poliția Orașului Oravița a fost sesizată ieri, după ora 13.00, de soțul femeii cu privire la detaliile șocante despre tânărul de 23 de ani. Imediat după sesizare au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pădurari și voluntari, care au scotocit întregul perimetru menționat.

De asemenea, au fost efectuate verificări suplimentare, până la acest moment persoana nefiind depistată.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Semnalmente: 1,75 metri înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, prezintă la nivelul antebrațului drept, de la cot până la încheietura mâinii, un tatuaj circular tribal.

Polițiștii continuă căutările și verificările în acest caz în vederea identificării tânărului.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

tmc 640