Destinațiile turistice din România își dau proba de popularitate în cadrul competiției ,,Destinația Anului 2023”

koralio 3

Categorii precum „Orașe care inspiră”, „Best Resort”, „Parcuri de distracție și aventură”, și chiar „Destinații gastronomice” sunt doar o parte din categoriile care așteaptă votul publicului pentru a câștiga titulatura de destinație a acestui an.

În 2021 titlul de “„Destinația anului” a fost câștigat de către Banatul Montan. Anul acesta, printre nominalizări, la categoria ,,Resort,” se află Bacolux Koralio, Eforie Nord, resortul deținut de grupul Bacolux Hotels România, care deține și Bacolux Afrodita Resort & Spa și Bacolux Diana Resort din Băile Herculane.

La doar un an de la deschidere, Bacolux Koralio intră direct pe podiumul celor mai buni, la secțiunea Resort. Investiția de peste 7 milioane de euro a transformat fostul hotel Hefaistos, de două stele, într-o nouă locație certificată la 4 stele, complet renovată și adusă la standard european.

koralio

Locația are 212 camere și apartamente complet renovate, cu design inspirat din mediul înconjurător, o piscină cu dimensiuni semi olimpice, două piscine pentru copii, precum și tobogane acvatice, restaurant cu o capacitate 400 de locuri, lobby bar, dar și trei săli de meeting și conferințe. Totodată, pe parcursul sezonului estival este disponibil pentru oaspeți program de entertainment, atât pentru adulți, cu muzică live, dansuri și concursuri, cât și programe destinate special copiilor.

koralio 2

1000x100 casa brutarului
expresb 1000x100

Pentru a vă vota destinațiile preferate, accesați site-ul https://www.destinatiaanului.ro/voteaza-destinatia-2023/.

koralio 1

koralio 3

koralio spring