8 piese esențiale pentru primăvară

po 1000x100px (3)

Atunci când vine vorba de vestimentație, mai puțin înseamnă mai mult. Investițiile inteligente sunt cele care fac diferența între un dressing aglomerat inutil și o garderobă aerisită, dar care îți oferă posibilitatea de a construi ținute pentru orice anotimp.

Există câteva piese versatile pe care orice om obișnuit ar trebui să le țină aproape mai ales primăvara. Iată ce haine și accesorii poți alege să cumperi pentru întreaga familie.

Jeanșii – sunt versatili, confortabili și adaptabili la orice anotimp. Alege modele simple, clasice, care nu ies din tendințe. Pentru copii, poți opta pentru modele mai deosebite pentru că ei îi poartă doar o perioadă, după care le rămân mici și vei fi nevoită să faci o nouă achiziție.

Pantofii sport – sunt confortabili și pot fi purtați atât în timpul liber, cât și la job, iar copiii îi pot încălța la școală. Alege versiuni minimaliste, dacă vrei să îi porți în ținute smart casual. Pentru copii, la Puma găsești diferite modele frumos colorate, care îi vor încânta pe cei mici.

Geaca de piele – este ideală pentru primăvară pentru că suportă capriciile vremii – nu este nici prea groasă, nici foarte subțire, în plus blochează vântul și nu te lasă să te uzi dacă începe ploaia. Poți opta pentru modelul biker pentru întreaga familie.

Tricoul polo – este o piesă care merge perfect în ținutele smart casual în acest anotimp. În primul rând este unisex și vine în nenumărate nuanțe pastel pe care le vei aborda primăvara. La Calvin Klein găsești astfel de modele pentru bărbați, dar și tricouri obișnuite care sunt piese de bază în garderobă.

banner 1000 x 100 hd

Maleta – este o alternativă mai subțire și mai rafinată la puloverul pe gât, pe care o poți folosi în sezonul de tranziție atât în ținute sport, cât și în vestimentația pentru birou. De asemenea, este o varianta bună pentru cel mic pentru că îl va feri de capriciile vremii și de răceli.

Geanta – un accesoriu util, dar și de stil, în orice ținută, geanta trebuie aleasă în funcție necesități, dar și de restul garderobei. Pentru femei, găsești diferite modele la Michael Kors – de la micropoșete cu lanț, pentru ținute festive, la rucsacuri cool sau borsete pentru ținute sport.

Sacoul – este o opțiune clasică, ceva mai elegantă, ideală pentru costumul office, dar care poate pune în valoare și o ținută smart casual. Alege unul bleumarin sau negru dacă vrei să îl porți la orice sau optează pentru unul într-o nuanță pastel, potrivită sezonului.

Pălăria – un accesoriu de stil, pălăria înlocuiește căciulile din sezonul rece, făcând tranziția, cu eleganță, la sezonul cald. În magazine există o varietate mare de modele pentru femei și bărbați, pe care le poți alege în funcție de stilul tău sau de fizionomie. De asemenea, cei mici pot alege modelul preferat, cu imprimeuri colorate, personaje din desene animate sau accesorii atractive.

03 britannia 1000 x 100 gif