FOTO: 8 Martie, sărbătorit cu mare fală de elevi!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Zeci de reşiţence, în speţă mame şi bunici, au invadat Sala ,,Lira” a Liceului de Artă ,,Sabin Păuţa” din municipiu. Regalul folcloric organizat cu prilejul zilei de 8 Martie a avut un adevărat succes, pe scenă urcând tineri foarte talentaţi.

Iubitorii de folclor nu s-au putut abţine şi au ales să se relaxeze ieri seară în armonia acordurilor folclorice, prezentate cu mare fală de elevii Liceului de Artă ,,Sabin Păuţa”. Ziua Internaţională a Femeii, marcată sub genericul ,,Cânt, măicuţă, pentru Tine!”, le-a adus zâmbete pe buze şi o mare bucurie în suflet tuturor doamnelor prezente în sală, dar mai ales mamelor care şi-au urmărit pas cu pas copiii aflaţi pe scenă. Acompaniaţi de orchestra de muzică populară a liceului de artă, ,,Doina Caraşului”, dirijată de profesor Ionel Bonţu, elevii claselor IX-XII, dar şi foşti absolvenţi ai unităţii de învăţământ şi-au arătat talentul prin seria de cântece şi dansuri populare româneşti. Momentele serii au fost prezentate tradiţional şi cu mare haz de Dan Liuţ, realizator de emisiuni folclorice.

Organizatorii au fost foarte mulţumiţi de succesul de care au avut parte, iar întreg evenimentul a dovedit faptul că oamenii nu au încetat să respecte, nici în zilele noastre, tradiţiile lunii martie.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

,,Mă bucur că lumea încă mai păstrează acest obicei. În general, mamele se bucură chiar şi pentru o vorbă bună din partea copiilor sau o pentru o floare. Timp de o lună am exersat cu elevii pentru acest moment. Pentru unii a fost o singură apariţie pe scenă, iar alţii au demonstrat că sunt obişnuiţi cu ea. Oricum, toţi copiii sunt buni, iar eu le mulţumesc atât lor, cât şi tuturor celor care au răspuns pozitiv invitaţiei noastre”, a declarat Geanina Cioclei, profesoară la catedra de canto a Liceului de Artă ,,Sabin Păuţa” şi coordonator al evenimentului.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157641989137515″]

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/