75 de locuri de parcare cu plată, gata pentru utilizare în spatele complexului Victoria

Aleea Tineretului din Reșița, în spatele complexului Victoria, s-a schimbat total odată cu modernizarea parcării. Primăria anunță că 75 de locuri sunt gata, iar de astăzi pot fi folosite de șoferi. Lucrările continuă însă în zonă pentru reabilitarea trotuarelor dintre blocuri și pentru amenajarea spațiilor verzi.

S-a schimbat total una dintre cele mai urâte parcări ale Reșiței, cea din spatele complexului Victoria. Vechile locuri pline de gropi sau amenajate direct pe pământ au fost înlocuite cu 75 de locuri de parcare moderne, cu dale. Circulația a fost redeschisă de astăzi, iar locurile de parcare pot fi folosite de șoferi. A mai rămas doar ca lucrătorii din primărie să amenajeze spațiile verzi, acolo unde administrația locală anunța, la startul lucrărilor, că își vor face apariția 33 de arbori (de diferite specii), se va folosi o instalație de iluminat nouă, 14 bănci, 24 de coșuri stradale de gunoi și platforme subterane de colectare a deșeurilor municipale.

leader board 728 x 90 px

Locuri de parcare au fost amenajate și pe lateralul complexului, pe strada pe care se face ieșirea în bulevardul Republicii.

„Valoarea acestei investiții este 500.000 lei, sumă disponibilă din încasările parcărilor publice cu plată”, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.

CITEȘTE ȘI: Accesul interzis! Încep lucrările în spatele complexului Victoria din Reșița