Sprijin pentru timișorenii cu posibilități reduse. Proiectele derulate de GAL Freidorf

freidorf
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Timișorenii care locuiesc în cartierul Freidorf vor avea acces la servicii medicale gratuite, în baza unui proiect derulat de GAL Freidorf și care se adresează persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială. 

Un număr de 1.200 de persoane care au domiciliul în zona Freidorf și care se află în risc de sărăcie și excluziune socială vor putea beneficia de acest proiect. Lor li se va oferi în principal asistență medicală cardiovasculară. Cei interesați pot contacta reprezentanții GAL Freidorf, ca să obțină toate detaliile. Sediul asociației se află pe str. Tudor Vladimirescu nr. 25, cam. 8, telefon 0256.702.745. Date pot fi obținute și AICI sau pe site-ul www.galfreidorf.ro, la secțiunea Contact, fie prin completarea chestionarului privind accederea în grupurile țintă din secțiunea Chestionare.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, prin Strategia de Dezvoltare Locală a GAL Freidorf și are o valoare de 1,3 milioane lei. Perioada de derulare este septembrie 2021–octombrie 2023.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Pe de altă parte, GAL Freidorf anunță că s-au semnat și contractele de finanțare pentru proiectul „Învață să reușești!- servicii integrate în comunitate”, proiect ce va fi implementat de Fundația United Way România, Școala Gimnazială nr.15 și Pro Freidorf. Persoanele interesate de înscrierea în grupurile țintă o pot face fie prin prezentarea la sediul asociației, fie accesând site-ul acesteia.

De asemenea, luna aceasta au început activitățile proiectului „Sprijin pentru implementarea SDL GAL Freidorf” prin acțiuni cultural-educaționale, finanțat de Primăria Timișoara prin Direcția de Asistență Socială a municipiului. În cadrul acestui proiect sunt prevăzute activități de formare profesională pentru profesorii din școlile din teritoriul GAL Freidorf, întâlniri cu cetățenii interesați să intre în grupurile țintă ale proiectelor selectate de GAL, activități interculturale – concursuri de proiecte între clase, sportive, muzicale, premiate cu table smart/interactive, instrumente muzicale sau echipamente sportive.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/