Un apartament din Reşiţa, ghenă de gunoi bună de curăţat de primărie

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Mirosul pestilențial şi faptul că o vecină depozitează în apartamentrul ei gunoaie de tot felul i-au determinat pe locuitorii dintr-un bloc reşiţean să facă sesizări la primărie, la Direcţia de Sănătate Publică, dar şi la Poliţia Locală.

Apariţia în presă a unui articol despre situaţia din blocul nr. 6, de pe Aleea Roman, pe lângă demersurile locatarilor, a pus în mişcare rotiţele administraţiei publice locale, iar primarul Mihai Stepanescu a convocat ieri o comisie care să găsească soluţia potrivită pentru igienizarea apartamentului. Potrivit comunicatului remis presei de cabinetul primarului, „comisia condusă de secretarul municipiului, Bucur Lucian Cornel, s-a întâlnit cu preşedintele Asociaţiei de proprietari şi administratorul blocului şi s-a stabilit intervenţia de urgenţă”.

Şi, uite-aşa, oamenii primăriei şi ai operatorului de salubritate SC Supercom „au intervenit pentru colectarea şi ridicarea deşeurilor din locuinţă”.

Această situaţie trenează însă de mai bine de un an, spre nemulţumirea locatarilor din bloc, care au mai făcut astfel de sesizări şi în trecut. Acum, angajaţii primăriei demarazează o anchetă socială pentru a o ajuta pe femeia-colecţionară de gunoaie. Dacă un venit suplimentar o va ajuta să renunţe la prostul obicei, aceasta nu poate fi decât o veste bună pentru vecinii ei.

promovare banner maxagro Muzeul TM

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157645500525828″]

Foto: Primăria Reşiţa

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/