6 motive pentru a cumpăra un aparat de cafea cu capsule

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Vara este un moment ideal pentru a cumpăra acele electrocasnice de care avem atâta nevoie acasă. De asemenea, pentru a face un cadou unei persoane dragi, sau de ce nu, pentru a ne oferi un mic cadou sub forma unui aparat de cafea cu capsule.

Cumpărăturile se accelerează în această perioadă a anului și dorim să vă ajutăm să vă clarificați puțin ideile atunci când cumpărați aparate de cafea cu capsule. Dacă nu cunoașteți foarte bine piața, probabil că aveți mai multe îndoieli. Probabil că ați auzit o mie de povești despre avantajele sale, dezavantajele sale, de ce trebuie să le cumpărăm sau de ce nu.

publicitate online in ziar Express de Banat

Aparatele de cafea cu capsule sunt mai scumpe decât un aparat de espresso convențional (pe termen lung). Acestea nu vă permit să utilizați cu cafeaua dorită, ci marca lor, care este deja încapsulată. Totuși, din punctul nostru de vedere, există mai multe motive convingătoare pentru care este fascinant să cumpărați o mașină de cafea cu capsule.

1. Viteza: aparatele de cafea cu capsule sunt cele mai rapide

Cafeaua dintr-un aparat espresso poate fi mai personalizabilă. Cu toate acestea, mulți oameni se trezesc la 7 dimineața pentru a merge la muncă sau pentru a duce copiii la școală, în grabă, iar ultimul lucru de care au nevoie este să piardă timpul pregătind o cafea.

Cu un aparat espresso, trebuie să scoateți cafeaua din pungă, să o turnați în filtru, să o apăsați, să reglați brațul în cafetieră. Apoi, trebuie să setați parametrii pe care doriți să îi personalizați, porniți-l, goliți filtrul de cafea sau curățați-l mai târziu. Este mult mai practic să lăsați capsula introdusă cu o seară înainte și dimineața porniți aparatul de cafea, apăsați un buton și aveți deja cafeaua în ceașcă.

2. Confort: nu trebuie să curățați aceste aparate de cafea

Nimeni nu poate nega beneficiile pe care le oferă un espressor în prepararea băuturilor. Filtre speciale pentru cremă, temperatură constantă și reglată, puteți regla fiecare pas al procesului de elaborare a cafelei aproape pe gustul dvs.

Dar după ce v-ați pregătit cafeaua, toate acestea au un preț sub formă de murdărie. Nu toți utilizatorii sunt dispuși să fie nevoiți să clătească și să curățe fiecare componentă cu atenție după fiecare utilizare.

Un aparat de cafea cu capsule Dolce Gusto, în acest sens, este mult mai practic. De asemenea, are nevoie de întreținere și curățare, desigur, dar mult mai puțin frecvent și mult mai simplu. După ce preparați o cafea, trebuie să vă faceți griji doar cu privire la aruncarea capsulei uzate la coșul de gunoi. Totuși, procesele de decalcifiere sunt comune atât aparatelor cu capsule, cât și espressoarelor, deci nu veți scăpa niciodată de asta!

3. Calitatea cafelei: aceste aparate de cafea fac o cafea grozavă

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Ei bine, espressoarele fac o cafea excelentă și întotdeauna pe gustul dvs. Nu există nicio îndoială în acest sens, dar uneori se pare că comparația se reduce la: „Capsule -> mai confortabile -> cafea mai proastă” sau „espressoare -> mai greoaie -> cafea mai bună”. Și nimic nu poate fi mai departe de adevăr!

Există mașini de espresso super-automate a căror simplitate și ușurință în utilizare sunt similare cu cele ale oricărui aparat de cafea cu capsule. Pe de altă parte, cafeaua de la aparatele de cafea cu capsule nu are în minus față de cafeaua măcinată – in special renumitele capsule Dolce Gusto.

4. Varietate: bomboane de ciocolată, băuturi mixte sau infuzii

Aparatele de cafea cu capsule vă permit să savurați mai multe tipuri de cafea, precum și băuturi de ciocolată, băuturi mixte sau infuzii cu aceeași ușurință, în aceeași mașină și cu același proces (trebuie doar să introduceți capsula potrivită).

Vă puteți bucura, de asemenea, de preparate delicioase precum Lattes Machiatto cu aromă de vanilie sau caramel, cappuccino sau Mokas, pe care nu le-ați putea pregăti cu un espressor decât dacă ați fi un barista profesionist și ați dedicat suficient timp pentru asta.

5. Spațiu: dimensiune redusă

Dacă bucătăria dvs. este mică, la fel ca în cazul multor persoane, sunteți interesat de o cafetieră compactă care nu devine o piedică. Dacă sunteți unul dintre cei care nu pot avea zeci de aparate de bucătărie peste tot, puteți depozita acest tip de aparat de cafea imediat după ce vă pregătiți cafeaua.

6. Estetică: modele frumoase

Nu negați: aparatele de cafea cu capsule sunt mult mai frumoase, mai colorate, mai vesele și arată mai bine oriunde decât un espressor tradițional.

Dacă nu ne credeți, aruncați o privire la secțiunea de aparate de cafea în stil retro care vă vor lăsa cu gura deschisă. Desigur, vor exista întotdeauna cei care cred că un aparat de cafea este destinat preparării cafelei și nimic altceva și că toate celelalte aspecte sunt secundare. Dar statisticile de vânzări arată opusul.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/