GALERIE FOTO: Puştii merg la turneul final!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Proiectul ale cărui baze le-a pus handbalistul lui HC Caraş-Severin a dat roade frumoase încă din primul an.

Juniorii IV de la Handbal Club Adrian Petrea au călcat pe urmele colegilor lor mai mici de la minihandbal şi au obţinut calificarea la turneul la care vor participa cele mai bune echipe din ţară la această categorie de vârstă. Elevii lui Adi Petrea şi Mişa Rohozneanu s-au descurcat bine la turneul semifinal care a fost găzduit de Sala Polivalentă din Reşiţa la finele săptămânii trecute. Încurajaţi de o asistenţă destul de numeroasă şi împinşi de la spate de o galerie inimoasă, micii handbalişti reşiţeni au câştigat clar meciul decisiv, cu echipa Şcolii Nr.7 Timişoara, şi au obţinut calificarea la turneul final.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644564119130″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644564272899″]

„Mergem mai departe cu juniorii IV. Săptămâna viitoare mergem la Turda, la turneul final la minihandbal. Într-un an, ambele echipe ale HC Adrian Petrea sunt la turneul final. Ne bucurăm foarte mult, am avut şansa să întâlnim un om deosebit (n.r. – Cristi Pătru), care finanţează activitatea noastră, şi nişte copii deosebiţi care vor să ajungă handbalişti şi dau totul pe teren şi la antrenamente. Le mulţumesc şi îi felicit”, a spus Mişa Rohozneanu la finele turneului semifinal. Organizarea competiţiei din Polivalentă a fost excelentă şi nu ar fi exclus ca şi faza finală să aibă loc tot la Reşiţa. „Peste două săptămâni vom avea turneul final, nu ştim exact unde, aşteptăm să vedem echipele calificate. Se vor depune oferte şi, din ce am discutat cu Adi şi cu Cristi, vom depune şi noi oferte pentru a organiza turneul final la juniori IV”, a precizat Rohozneanu.

untitled design set 970x90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645019843923″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644564055940″]

Meciurile puştilor de la HC Adrian Petrea atrag tot mai mulţi oameni în tribună şi se vede cu ochiul liber că este vorba despre unul din cele mai frumoase proiecte din sportul cărăşean. „E adevărat, a început bine acest proiect. Câţiva dintre băieţi au mai lucrat cu Adi şi înainte, dar ne bucurăm şi sperăm ca la anul să fie patru grupe: juniori III, juniori IV, minihandbal şi o grupă de copii. Ne bucurăm că s-a creat o emulaţie şi că lumea vine la handbal, atât la seniori, cât şi la copii”, a mai spus coordonatorul lui HC Caraş-Severin, de data aceasta în calitate de antrenor la HC Adrian Petrea.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644977939814″]

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/