Călătoria prin wellness promovată de Grand Hotel Minerva din Băile Herculane

po 1000x100px (3)

Grand Hotel Minerva cu o promovare bună a produselor sale de calitate este din ce în ce mai prezent peste hotare. Reprezentanții resortului s-au întors de la Târgul International de Turism IMTM Tel Aviv 2020, impresionați fiind de deschiderea participanților spre turismul istoric și balnear al Banatului.

Câteva mii de profesioniști în turism din Europa au participat la ediția din acest an, ocazie cu care stațiunea Băile Herculane a fost prezentată cu atuurile sale: de la calitățile curative până la frumusețile locului construit de romani și modernizat de Imperiul Austro-Ungar.

Resortul nostru a reprezentat cu succes legendara stațiune Băile Herculane pe parcursul acestor zile în cadrul unor întâlniri cordiale precum și workshopuri desfășurate pe parcursul a două zile.”, ne-a declarat Cătălina Iovan, din cadrul Compartimentului de relații și comunicare al Hotelului Minerva.

1000x200 dacus 02

La acest târg Internațional turiștii au fost invitați să descopere în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi stațiuni balneoclimaterice din lume. La acest târg au fost prezente peste 400 de standuri, vizitate de peste 26.000 de persoane.

Călătoria prin wellness promovează sănătatea și bunăstarea fizică și mentală prin activități care pot fi incluse în programul călătoriei, concept oferit și de Grand Hotel Minerva din Băile Herculane. Global Wellness Institute estimează că Wellness Tourism a crescut pe aproximativ 700 miliarde de dolari pe piață și a devenit un megatrend în 2019, cea mai mare nișă în creștere pentru turiști.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px