500 de timișoreni și-au încasat banii prin programul Rabla Local

stiri despre programul Rabla la Timisoara

Peste 500 de timișoreni și-au primit banii prin programul Rabla Local, după ce au casat mașina veche.

Primăria Timișoara informează că 502 de persoane și-au încasat banii prin programul Rabla Local, iar pentru alte 21 de persoane se lucrează la documentația pentru efectuarea plății. Instituția încurajează toți beneficiarii care au semnat contractul și au casat mașina să finalizeze procesul de încărcare a documentelor necesare pentru a primi stimulentul de casare. În 2023, în programul Rabla Local au fost înscrise 1.631 de mașini mai vechi de 15 ani, iar până în prezent 594 de beneficiari au semnat contractul de finanțare.

Persoanele care s-au înscris în program și au nevoie de îndrumări privind procedura de trimitere a documentelor prin platforma https://www.dfmt.ro/, sau cele care au semnat deja contractul, au casat mașina, dar întâmpină dificultăți în încărcarea documentației finale – pasul 2 Rabla Locală (Atlas Web) de pe https://www.dfmt.ro/, pot trimite un e-mail la adresa  rablalocala@primariatm.ro sau pot apela echipa Primăriei la numărul 025696, interior 191. Reamintim, plata sumei de 3.000 de lei către beneficiari se va face după scoaterea definitivă din evidența fiscală a autoturismului. În lipsa documentului care atestă scoaterea din evidența fiscală, stimulentul de casare nu poate fi plătit, chiar dacă există un contract încheiat cu Primăria. Este de subliniat faptul că, autovehiculele trebuie predate la unități autorizate în vederea casării după semnarea contractului. În caz contrar, proprietarul nu mai este eligibil”, a transmis Primăria Timișoara.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Finanțarea pentru programul Rabla Local este asigurată de Ministerul Mediului prin Administrația Fondului pentru Mediu în proporție de 80% și de Primăria Timișoara în proporție de 20%.

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/