500 de concedieri în Consiliul Județean! Să cânte pe bani publici în altă parte!

Romeo Dunca a identificat un număr mare de angajați ai administrației publice județene care n-ar face nimic altceva decât să plimbe niște hârtii dintr-o parte în alta. Unii n-ar face nici măcar atât! Noul președinte lucrează la o lungă listă de concedieri.

În chiar primele zile după aflarea rezultatului oficial al votului din 27 septembrie, Romeo Dunca a analizat organigrama Consiliului Județean Caraș-Severin. Ar fi identificat deja peste 500 de angajați de care se poate lipsi de acum încolo. A calculat imediat și economia pe care ar face-o la buget printr-o astfel de măsură. Peste 600.000 de euro lunar!

„Noua organigramă la care se lucrează de zor va aerisi instituția și va da șanse doar celor competenți și dornici de lucru să se afirme în folosul cetățeanului căruia în sfârșit i-a venit rândul să fie respectat. Descoperim lucruri interesante și abia așteptăm să verificăm veridicitatea lor. De exemplu, se aude că muzicanții angajați la CJ au avut fond de salarii, într-un singur an, 1.300.000 lei. E greu de crezut, dar vom vedea…”, a anunțat Dunca.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Muzicanții despre care vorbește noul președinte sunt angajații Centrului pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, din subordinea Consiliului Județean, centru condus de Ioan Benga și care, într-adevăr, a avut o activitate care nu justifică o astfel de cheltuială din banul public.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/