5 unități de învățământ din Timișoara, fără autorizație sanitară. Dar au fost verificate doar 20

scoala
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Inspectorii DSP Timiș au reușit să verifice în această vară doar 20 de grădinițe, școli, respectiv unități de învățământ universitar din Timișoara. Cinci dintre acestea nu dețin autorizație sanitară de funcționare. Nu au fost sancționate în niciun fel, doar au primit o recomandare. 

În județ există aproximativ 200 de unități cu personalitate juridică. DSP a verificat doar 20 de unități de învățământ și acelea din Timișoara. Verificările au avut loc în câteva zile din luna august.

„În cadrul ședinței de astăzi a Comisiei mixte de verificare și control al stadiului pregătirilor școlilor din județul Timiș pentru începerea anului școlar 2022-2023 Direcția de Sănătate Publică a județului Timiș a prezentat un raport preliminar a acțiunilor de control efectuate în perioada 25 – 31 august 2022. Conform acestuia, au fost verificate din punct de vedere igienico-sanitar un număr de 20 de unități de învățământ preșcolar, școlar și universitar din municipiul Timișoara. S-a constatat faptul că 25% dintre acestea nu dețin autorizație sanitară de funcționare, motiv pentru care le-au fost recomandată depunerea documentației necesare pentru obținerea acesteia.”, a transmis Cornelia Bubatu, purtătorul de cuvânt al DSP Timiș.

promovare banner maxagro

Până la această dată, reprezentanții DSP Timiș nu au transmis și care sunt unitățile de învățământ fără autorizație sanitară. Verificările, spun ei, au fost făcute doar în unitățile care la ultimul control, cel de anul trecut, au prezentat „neconformități”.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/