40 de locuri de muncă pentru reşiţeni

Cea de-a doua bursă a locurilor de muncă organizată de compania care se ocupă cu producţia de biciclete va avea loc mâine, 7 iunie, la Reşiţa. Reşiţenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi la sediul primăriei.

Planurile de extindere ale companiei care produce biciclete pentru export aduc veşti bune pentru şomerii reşiţeni. 40 de locuri de muncă vor fi puse la bătaie în cadrul bursei organizate mâine, cu sprijinul Primăriei Reşiţa. Cei interesaţi pot depune cv-uri mâine, începând cu ora 12.00, în sala de şedinţe de la parterul primăriei, pentru unul dintre următoarele posturi: operator asamblare, CTC-ist, stivuitorist, maistru montaj, specialist îmbunătăţire continuă, contabil contabilitate de gestiune, manager proiecte, specialist dezvoltare HR şi specialist formare profesională.

„La ediţia anterioară, care s-a desfăşurat vineri, 1 iunie, 26 de persoane au depus CV-uri şi cereri de angajare. 14 dintre acestea au fost chemate la interviu, 11 nu au îndeplinit condiţiile necesare pentru posturile oferite, iar o persoană a refuzat, în final, postul de operator”, a precizat Marius Bălean, purtător de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

Potrivit unei statistici a AJOFM Caraş-Severin, numărul şomerilor din judeţ a ajuns, de la 6777 în prima lună a anului 2012, la 5680 în luna aprilie, semn că piaţa muncii se dezmorţeşte.