4 trucuri pentru aplicarea rujului pe care orice femeie trebuie să le știe

ruj
po 1000x100px (3)

Fie că ești o profesionistă în materie de machiaj, fie că ești la început de drum, un ruj este singurul produs de machiaj de care nu te poți lipsi. De la satinat la mat, de la rujul lichid intens pigmentat la rujuri moi și cremoase, probabil că le-ai încercat pe toate. Dar știi cum să oprești rujul să nu-ți ajungă pe dinți? Sau cum să elimini rujul lichid încăpățânat care nu se mai mișcă?

Specialiștii de la Maybelline au 4 trucuri rapide și simple de urmat pentru ruj, pe care orice iubitoare de machiaj ar trebui să le știe, pentru a economisi timp și pentru a obține o experiență perfectă de purtare a rujului de fiecare dată!

1. Fă-ți buzele să iasă în evidență cu margini mai definite

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Te-ai întrebat de ce rujul tău nu arată la fel de bine conturat ca cele de pe modelele pe care le vezi în fotografii? Ți-ai conturat buzele cu cel mai bun ruj pe care îl ai, dar chiar și așa, marginile nu arată curate. Un sfat rapid de machiaj pentru buze pentru ca rujul tău să iasă în evidență și să ai o linie a buzelor foarte clară și definită este să cureți marginile buzelor cu puțin corector. După ce aplici rujul, folosește o cantitate mică de corector pe o pensulă înclinată și trasează-ți linia exterioară a buzelor. Acest lucru va curăța marginile și va face ca buzele tale să pară foarte precise!

2. Fă-ți propria paletă de rujuri

Ai multe rujuri pe jumătate folosite care zac prin preajmă? Nu te poți decide pe care să le iei cu tine în următoarea vacanță? Acest hack ușor de rujuri va face călătoria cu zeci de rujuri ușoară și convenabilă! Folosește o cutie de plastic pentru medicamente și pur și simplu scoate resturile de ruj vechi și adaugă câte unul în fiecare fantă din recipient. De asemenea, poți să apeși ușor pe rujuri cu degetele curate pentru a le face să se așeze plat și uniform în recipient. Confecționează-ți propria ta paletă de rujuri alegându-ți culorile preferate și ia cu tine această paletă de călătorie oriunde mergi. Tot ce trebuie să faci este să iei cu tine o pensulă de ruj și un rimel și ești gata.

3. Ține rujul departe de dinți

Nimeni nu vrea să aibă dinții pătați de ruj atunci când se află în preajma altor persoane. Acest hack simplu de ruj îți va păstra dinții curați, astfel încât să poți vorbi și zâmbi cu toată încrederea. Trucul este să te asiguri că excesul de ruj este îndepărtat de pe marginile interioare ale buzelor tale. Pentru a face acest lucru, fă o mică formă de „O” cu buzele. Pune-ți degetul arătător în gură și închide-ți ușor buzele pe deget. Scoate-ți degetul încet și ai terminat! Culoarea suplimentară de ruj care altfel s-ar fi transferat pe buze se află acum pe degetul tău.

4. Creează buze mai pline

Buzele pline sunt la modă în zilele noastre și nu trebuie să recurgi la injecții pentru buze pentru a obține acest aspect. Urmează aceste sfaturi ușoare de machiaj pentru buze cu aspect realist mai plin!

Ca întotdeauna, pregătește-ți buzele cu o exfoliere ușoară și un balsam de buze pentru a face sângele să circule spre buze și pentru a crea o bază netedă și fără cusur pentru restul machiajului de buze pe care urmează să îl aplici. Folosește balsamul de buze pentru a preveni buzele crăpate și crăpate și pentru a-ți menține buzele hidratate timp de până la 8 ore.

Odată ce buzele tale sunt gata, pregătește-ți buzele cu un corector sau un fond de ten care se potrivește cu tonul pielii tale. Acest lucru nu numai că va face ca rujul să reziste mai mult timp, dar va crea și o bază uniformă pentru ca adevărata culoare a rujului să iasă la iveală. Acest lucru ajută, de asemenea, la îmbinarea culorii buzelor cu cea a pielii din jur, facilitând astfel supraînălțarea buzelor fără ca acest lucru să pară evident.

Depășește foarte ușor arcul lui Cupidon și centrul buzelor inferioare. Nu-ți contura întreaga gură, deoarece aceasta este o modalitate sigură de a face buzele să pară nefiresc de mari. Limitează-te la centrul buzelor de sus și de jos și urmează marginea naturală pentru restul buzelor.

Aplică restul rujului așa cum ai face-o în mod normal. Culorile mai închise au tendința de a face buzele să pară mai mici, așa că îți recomandăm să optezi pentru nuanțe mai deschise, cum ar fi nude sau roz pal pentru a face ca buzele tale să pară mai mari. Găsește o culoare care să se potrivească sau să fie asemănătoare cu cea a conturului de buze, nu vrei să ai un contur foarte închis cu buzele deschise la culoare!

Buzele lucioase și strălucitoare reflectă lumina și îți fac buzele să pară mai pline. Tamponează un luciu de buze strălucitor în centrul buzelor pentru un efect de evidențiere!

banner 970 x 250