4 lucruri de luat în considerare, înainte de a cumpăra corpuri de iluminat online

poze1

Corpurile de iluminat nu sunt cel mai simplu de cumpărat online, mai ales pe nevăzute. Dar există câteva modalități cheie pentru a vă asigura că știți ce obțineți și face din acea achiziție o investiție o încredere.

Iluminatul poate fi o achiziție majoră – un nou corp de iluminat sau un set de lustre este semipermanent, poate fi scump și este o bucată din casa dumneavoastră pe care vreți să vă asigurați că o alegeți bine, de la început. Cu alte cuvinte, nu este cel mai ușor articol pe care să-l cumpărați fără să-l fi văzut în persoană.

S-ar putea să găsiți un design care să vă placă, dar finisajele, materialele, culorile și dimensiunile disponibile vă pot face să vă simțiți ca într-un joc de noroc pentru a pune setul de lustre ideal în coș. Iată câteva indicații care vă vor ajuta să vă asigurați că achiziția dvs. este una sigură.

Studiați compania pe care ați ales-o.

Există un număr nesfârșit de magazine online unde puteți cumpăra orice și probabil ați auzit povești de groază despre cele care nu sunt tocmai legitime. Veți dori să vă asigurați că lucrați cu o companie cu experiență și reputație bună.

Site-ul în sine poate fi o indicație bună. Căutați certificări standard, care sunt adesea afișate chiar pe site-ul web. Asigurați-vă că cunoașteți toate detaliile cheie înainte de a face check-out. Politicile de returnare, taxele de expediere, politicile de transport și multe altele pot varia de la o companie la alta. Politicile ar trebui să fie ușor de identificat pe site, dar nu ezitați să apelați o linie de asistență, dacă aveți întrebări.

Faceți-vă temele de dinainte

Răspundeți la câteva întrebări înainte de a începe cumpărăturile, cum ar fi:

  • Ce căutați? Un corp de iluminat, sigur – dar știți ce fel? Un candelabru sau pandantiv? Lămpi sau lustre?

  • Ce design vă place? Căutați o piesă statement sau ceva elegant și subtil?

  • Ce nu vă place? Există un finisaj pe care doriți să îl evitați? Un stil care știți că nu va funcționa?

  • De ce funcție aveți nevoie? De exemplu, aveți nevoie de o anumită luminozitate sau reglabilitate?

  • Cât vreți să cheltuiți? Multe proiecte au un buget stabilit, iar cunoașterea acestui lucru dinainte vă poate economisi multe probleme dacă trebuie să faceți achiziții suplimentare.

Pentru a găsi aceste răspunsuri, petreceți timp căutând imagini ale spațiilor care vă plac. Gândiți-vă la orice restricții sau cerințe cu care lucrați. Limitați-vă la câteva finisaje pe care le preferați. Ar putea exista mii de lustre și corpuri de iluminat în orice categorie, deci cu cât planificați mai mult, cu atât sunteți mai pregătiți să găsiți ceea ce aveți cu adevărat nevoie, sau chiar să solicitați asistență pentru a ajunge acolo.

Cereți ajutor, dacă aveți nevoie de el.

Serviciul pentru relații cu clienții și oamenii de vânzări sunt acolo pentru a vă ajuta. Un retailer online bun va lucra din greu pentru a vă oferi cât mai multe detalii posibile pe paginile articolelor. Dar dacă există un detaliu pe care nu îl puteți găsi, nu ezitați să contactați magazinul prin e-mail, chat sau telefon pentru a-l afla.

Mai mult decât atât, un agent de vânzări bun poate face diferența. Dacă găsiți unul cu care rezonați, el sau ea poate fi cea mai bună resursă pentru identificarea unui design specific sau chiar doar obținerea detaliilor și a sfaturilor de design care să vă asigure că găsiți exact ceea ce aveți nevoie. Dacă sunteți indecis legat de o culoare, un finisaj sau un material, întrebați agentul de vânzări dacă există un eșantion disponibil. De multe ori vă pot trimite o mostră.

Planificați și vizualizați.

După ce ați găsit câteva idei și corpuri care vă plac, respirați înainte de a face clic pe butonul de plată. Cumpărăturile de impuls pot fi distractive, dar nu sunt foarte eficiente.

Gândiți-vă la materiale. De exemplu, s-ar putea să vă placă un candelabru de cristal în bucătăria dvs., dar curățarea cristalelor respective după o cină prăjită ar putea fi mai dificilă decât v-ați imaginat.

Gândiți-vă la temperaturile culorilor. Dacă nu sunteți 100% sigur de ce aveți nevoie, cumpărați câteva becuri la temperaturi de culoare diferite și încercați-le cu o lampă de masă sau de podea pentru a vă asigura că funcționează în spațiul dvs. și cu culorile dvs.