30 de zile de arest pentru cuţitarul din Moldova Nouă

Un tânăr din Moldova Nouă, în vârstă de 25 de ani, va petrece următoarele 30 de zile după gratii, întrucât, weekendul trecut, acesta era cât pe ce să pună în pericol viața unui alt bărbat din localitate, agresorul aplicându-i victimei o lovitură cu cuțitul, lovitură care s-a lăsat cu plagă în zona feței, gâtului și umărului.

Gândurile negre ale tânărului de 25 de ani ar fi fost alimentate de faptul că, săptămâna trecută, bărbatul de 26 de ani i-ar fi furat celui dintâi o vacă. Așa se face că făptuitorul nu s-a mai putut abține, acesta deplasându-se duminică, 21 iunie, la locuința victimei pentru a-i aduce reproșuri, moment în care a izbucnit o ceartă în toată regula.

Auzind discuțiile aprinse, mai mulți vecini au încercat să-i potolească pe cei doi, însă cum nu au avut altă soluție, aceștia au solicitat sprijinul polițiștilor.

Cearta dintre cei doi bărbaţi era cât pe ce să aibă urmări tragice, cel de 25 de ani lovindu-l cu un cuţit pe tânărul de 26 de ani în zona gâtului și bărbiei, acesta din urmă fiind transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Moldova Nouă și ulterior la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

dacus 05 iulie 2024

Imediat a fost dispusă reținerea suspectului, iar în cursul zilei de astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova a formulat propunerea de arestare preventivă către Judecătoria Moldova Nouă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Moldova Nouă a admis propunerea și a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Sursa foto principal: national.ro.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/