30 de ani de activitate pentru holdingul Help Trans – specialiști în construcții și materiale

help trans 1
explo 1000x200

Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața construcțiilor, al producerii betonului și al exploatării carierelor de piatră din Caraș-Severin marchează 30 de ani activitate.

Înființată încă din 1993, societatea ce activează în diverse ramuri din construcții se clasează în fiecare an în clasamentul fruntașilor. Cu o recunoaștere deplină pentru profesionalismul de care dă dovadă de fiecare dată, Help Trans, cu sediul social în Oravița, Str. Timișorii nr.1, județul Caraș-Severin, deține și cariera de piatră Help Trans ce produce și comercializează toată gama de piatră concasată și amestec de sorturi: piatră brută, piatră spartă 0-300, piatră tip CFR, piatră spartă 032. De asemenea Help Trans oferă și toată gama de betoane cu stația Promax 45mc, construită în  Moldova -Nouă și care este dotată și cu un laborator de gradul 2 acreditat și certificari ISO de calitate și performanță.

Numeroasele proiecte prinse în portofoliul vast al societății stau mărturie că lucrurile sunt bine făcute, cu seriozitate, implicare, respect față de angajați, clienți și parteneri. Iar pentru ca situația să fie și mai clară în ceea ce îi privește, cifra de afaceri ce a depășit de mult așteptările, confirmă statul pe podiumul performerilor.

statie de betoane help trans

Angajații companiei Help Trans sunt caracterizați de o atitudine deschisă, cooperantă și onestă față de clienți, furnizori și subcontractanți. Se colaborează activ cu toți experții implicați în proiect și cu clienții, pentru rezolvarea eficientă și benefică a tuturor problemelor apărute în timpul activității. De asemenea, se lucrează în mod cât mai eficient și cu arhitecții și urbaniștii pentru proiecte de calitate dar și pentru protejarea mediului înconjurător.

help trans 5

Și pentru că nimic nu se realizează fără o echipă puternică și bine închegată, firma continuă să își mărească familia. Prin urmare, sunt puse la dispoziție locuri de muncă pentru macaragii (automacara), șoferi camion, strungari, zidari, dulgheri, iar salariile și bonusurile nu sunt deloc de neglijat. Tot ce trebuie să facă ce-i care își doresc să facă parte din marea familie Help Trans, trebuie să sune la numărul de telefon: 0744.607. 924.

help trans 2