3 case afectate de un incendiu izbucnit la Mehadia

Trei imobile au fost afectate în localitatea cărășeană Mehadia după ce un incendiu a cuprins podul unei case. Focul s-a propagat rapid la casele învecinate. Pompierii au stins incendiul în jurul nopții.

Pompierii de la ISU au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu, care s-a manifestat la acoperișul unei case din localitatea Mehadia. Incendiul s-a propagat la alte 2 case învecinate. S-a intervenit cu două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, un echipaj de pompieri cu o autospecială din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, cu personal al SVSU Băile Herculane și Mehadia și în sprijin a mai venit un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului se Pompieri Orșova (ISU Mehedinți).

Incendiul a fost localizat și stins în jurul ore 24.00. Au fost afectate 3 imobile, a ars un grajd cu fân, o bucătărie de vară, depozitul de lemne de cca. 50 m.p., 3 camere de locuit, un atelier și podul casei. O persoană a suferit arsuri minore la membrele superioare și i s-au acordat îngrijiri medicale de către personalul medical din Ambulanța ajunsă la intervenție.

leader board 728 x 90 px