3-0! La limită!

Banatul Caransebeș s-a impus pe teren propriu în fața Universității din Cluj cu scorul de 3-0, după un meci care a dus publicul de la agonie la extaz.

Toate seturile au început în favoarea oaspeților, astfel că gugulanii au recuperat de fiecare dată câte 6 – 7 puncte, pentru ca mai apoi să se impună la limită, pe seturi 25-23, 31-29 și 25-22.

Cel mai disputat a fost setul al doilea, care a pus probleme gazdelor, însă formula inspirată de joc a antrenorului Răzvan Parpală și ajutorul venit din partea antrenorului secund, experimentatul Fabian Birău, pentru blocaj a făcut diferența pentru câștigarea setului și a meciului.

„Avem jucători accidentați, este normal pe final de campionat, munca fizică este extenuantă atât la antrenamente și mai cu seamă la meci, unde atenția, efortul și concentrarea aduc atât oboseală fizică, cât și psihică. Noi am jucat cât am putut de bine în acele momente, s-au făcut greșeli, însă pe final de meci centrii, ajutați de extreme, au pus zid în fața atacului clujean și am oferit victoria publicului spectator, care a învățat de la meci la meci să se bucure, să ne aplaude și chiar să formeze o galerie doar din aplauze, mai ales atunci când se pregătesc de serviciu jucătorii noștri”, ne-a declarat Răzvan Parpală.

Acesta a mai menționat că formația caransebeșeană a avut în teren jucători sub 23 de ani, media de vârstă la echipa Banatul Caransebeș fiind foarte tânără. Gugulanii au avut în teren trei jucători din Oțelu Roșu: Birău, Gemănariu și Diaconescu, astfel că victoria Banatului a fost și victoria orașului de pe Bistra.

În urma acestui succes, Banatul și-a păstrat poziția opta în clasament, cu 27 de puncte.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157681586450445″]

În faza a doua a Campionatului Național de Volei, Divizia A1 Masculin, meciurile se vor disputa câte două pe săptămână, programul pentru echipa Banatul Caransebeș fiind miercuri, 22 martie, la Baia Mare, după care, sâmbătă, 25 martie și miercuri, 29 martie, pe teren propriu, cu Piatra Neamț și Bacău.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/