250 mii de lei pentru un bazar modern!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Fostul bazar fără căldură și cu condiții departe de modern a fost înlocuit de o nouă hală mult mai potrivită pentru comerțul desfășurat în incinta clădirii.

Renovarea bazarului din Caransebeș a fost finalizată de curând și comercianții au putut să își reia activitatea după o lună de absență. Investiția, ce a atins 250 de mii lei, a cuprins amenajări interioare și lucrări la acoperișul clădirii. „Bazarul din Caransebeș a trecut printr-o etapă de modernizare și reabilitare, s-a schimbat învelitoarea, s-au schimbat toate părțile care țineau de termoizolare și în același timp s-a estetizat pentru a fi mai primitor și mai plăcut și pentru comparator, dar în mod principal pentru agenții economici care își desfășoară această activitate de ani de zile”, a precizat Marcel Vela, primarul orașului.

Administrația locală explică faptul că îmbunătățirea condițiilor din incinta clădirii nu se vor opri aici, urmează planuri mari care, odată puse în aplicare, vor dubla calitatea serviciilor oferite în spațiul acesta. „Vom continua cu amenajarea culoarelor de trecere și schimbarea mobilierului, dar cea mai importantă investiție în acest bazar va fi montarea unui panou fotovoltaic ce va asigura independența energetică a bazarului, astfel încât energia obținută va alimenta utilaje care vara produc aer condiționat, iar iarna căldură. Așadar, toată lumea care vine în bazar va ajunge într-un spațiu și într-un ambient plăcut și civilizat”, a mai adăugat primarul gugulanilor.

Modernizarea bazarului a venit în sprijinul celor aproape 30 de comercianți care și-au constituit o mică afacere și care de 15-20 de ani trăiesc din asta. Povestea din spatele tarabelor dezvăluie oameni care au reușit să răzbească în viață, fie după ce au devenit șomerii Carometului, fie după ce au fost disponibilizați din cadrul miliar.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Bazar renovat, comercianți bucuroși

Agenții economici din piață sunt foarte încântați de noul aspect al bazarului, mai ales că este o diferență importantă față de condițiile din trecut. „Îmi place foarte mult cum s-a făcut piața. Condițiile sunt foarte bune acum, așteptăm să ne facă și căldura. În comparație cu ce am avut anul trecut, când a fost piața veche, sunt schimbări mari. Funcționez de 18 ani și la început am avut frig, nu a fost nimic închis, zăpadă, ploaie, toate au fost pe noi. S-a schimbat total și mulțumim Primăriei, Consiliului Local și tuturor celor care ne-au ajutat să facem schimbarea. Lucrarea s-a realizat foarte repede. Firma de la Timișoara a fost o firmă foarte serioasă, a lucrat rapid și bine, am avut afacerea închisă doar o lună de zile”, a explicat Ioan Dobra, un comerciant din bazar. Întreaga investiție a fost realizată din veniturile proprii ale pieței, nu a fost folosit niciun ban din bugetul local al orașului, iar fondurile pentru renovările ce se anunță vin din același loc.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/